FÖRVALTNING

I 65 år har vi ägt, förvaltat och utvecklat fastigheter. I vår vardag är dialogen och mötet med hyresgästen en viktig del.  Den dagliga förvaltningen är och förblir en central del av vår verksamhet, där ett 30-tal medarbetare finns tillgängliga för att erbjuda våra hyresgäster en hög servicegrad, oavsett om det gäller boende, verksamhetslokal eller parkering. För att kunna ge våra hyresgäster bästa möjliga service har vi alltid egen personal i våra områden.

För oss är tillgänglighet en förutsättning för bra servicearbete. Som ett kvitto på detta fick vi även i år toppbetyg när våra lokalhyresgäster fick bedöma vårt arbete.

I våra områden är det våra fastighetsansvariga och kundansvariga som ansvarar för den löpande informationen och dialogen med våra hyresgäster. Som stöd finns de tekniska förvaltarna som ansvarar för funktion och underhåll och ser till att vi kan ta ett långsiktigt ansvar ur ett kundmässigt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Att hålla våra hyresgäster informerade är något vi lägger stor vikt vid, så att de alltid är välinformerade om vad som händer och sker i området, boendet eller lokalen.

Ernst-Rosen-Kundkristallen-2017-n4238lhfri514lztg6y87tlbkmbzqwfrprc4hkfdq8-n4239cqr9p6chaw810qeq4posslmy4fzhi97elayps

KRISTALL FÖR HÖGSTA SERVICEINDEX LOKALER

Ernst Rosén fick ta emot pris för högsta serviceindex lokaler vid AktivBo:s Benchmark event den 9 februari. Det var tolfte året i rad som fastighetsbranschens prestigefyllda pris, ”Kundkristallen”, delades ut på Berns Salonger i Stockholm. Det är ett unikt pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Alla nomineringar och vinnare är utsedda av hyresgästerna själva.

Det är andra gången Ernst Rosén tar hem pris för sitt högsta serviceindex lokaler.

Så här tycker
Ernst Roséns hyresgäster

Enkäten till våra lokalhyresgäster 2016 gav ett resultat på 90,3 % i serviceindex.
2017 är det åter dags att genomföra en enkät till våra bostadshyresgäster.

er_nyhet-1-mw37ik6omannzrdwug2n3repr3j19s08wc6c1h2xj4-mw37jzvt26mfqbatgkf4ewd2fag814phfg21foya0w

NY HEMSIDA

I slutet av augusti kunde vi stolt lansera vår sprillans nya hemsida. En hemsida som går i stil med vårt grafiska uttryck och den tonalitet som kännetecknar Ernst Rosén. Vi har haft som ambition att skapa en lättnavigerad och användarvänlig hemsida, med just den information som ni kan tänkas behöva. Vi hoppas att ni precis som vi är nöjda med vår nylansering.

Är det något som saknas så hör av er till oss på hej@ernstrosen.se

anna-lena_molin

VI FINNS DÄR FÖR DIG

Vi är måna om att det alltid ska vara lätt att komma i kontakt med oss. Våra fastighetsansvariga och hantverkare är ute i områdena. Har du frågor gällande hyreskontrakt, garage eller lediga lokaler är det bara att kontakta våra kundansvariga. Alla personer hittar du på vår nya webbsida. Vi har även fått två nya ansikten. Maria Warringer som börjat hos oss på den nyinrättade tjänsten som Projektchef, Projektutveckling. Maria kommer ansvara för några av våra nyproduktionsprojekt bland annat Dergårdsparken i Lerum. Dessutom har vi fått ytterligare ett tillskott i form av Annika Ahl Åkesson som ny CFO/Business Controller.

Sillen-mvjlgxpynlugt9wix1e3xb62i5rfvcsums2pby1ni8-mvk598szquxwz98ijfr7y284ewvxy1m48dk2pnwe9s
SILLENS HELG PÅ MARSTRAND

Under Sillens Helg på Marstrand var det stor uppslutning. Det var fantastiskt fint väder och många nyfikna Marstrandsbor och andra besökare som kom förbi vårt tält för att se modeller och skisser på hur planeringen av Oscars tar form.
Vid färdigställande kommer Oscars ge plats för ett 20-tal bostadsrätter.

Vill du veta mer? Besök oscars.se

Fördelning
Lägenhetsyta
TEST | amCharts
TRYGGHET
ÄR VIKTIG FÖR OSS

För att våra hyresgäster alltid ska känna sig trygga i och omkring våra hus har vi anlitat Securitas för bevakning i våra områden. De finns på plats dagar, kvällar och nätter.

Boendetid

(Snittboendetid 9år)

Boendetid | amCharts

LOPPIS PÅ NORDOSTPASSAGEN

I september ordnade hyresgäster som bor i området kring Nordostpassagen en mycket uppskattad loppmarknad med många besökare.

TRÖTT PÅ ATT LETA PARKERING?

Ernst Rosén hyr ut parkering för mc och bil i garage och utomhusparkering. Du kan se i vilka områden det finns parkeringsplatser och vad som är ledigt just nu om du klickar här.