Samhällsengagemang

För oss på Ernst Rosén är det viktigt att vi är med och bidrar till en bättre vardag för nästa generation.
Om vi kan stötta barn och ungdomar oavsett förutsättningar stärker det vårt mål att vara en god förebild och bidra till ett socialt hållbart samhälle. Detta gör vi genom att stödja och följa olika organisationer och verksamheter som framförallt arbetar med att förbättra förutsättningar för barn och ungdomar.

Ernst Rosén stödjer:
friends
FRIENDS

En icke-vinstdrivande organisation som arbetar med att utbilda och stödja skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet för att stoppa mobbning och diskriminering.

bris
BRIS, BARNENS RÄTT I SAMHÄLLET

En ideell organisation som arbetar för att förbättra barn och ungas villkor och rättigheter genom att stödja barn och unga via telefon, mejl och chatt.

greatandoh
GREAT ANDOH INTERNATIONAL SCHOOL

Ett hem och skola i Kasoa, Ghana som startats upp och drivs av eldsjälarna Emelie Kanter från Göteborg och Jacques Manner från Elfenbenskusten, som bevisat att man med små medel kan göra stor skillnad för många. Här ges gatubarn möjlighet till ett tryggt hem och utbildning.

cancerfonden
CANCERFONDEN

Arbetar med forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete för att besegra cancer.

silvia
INSAMLINGSSTIFTELSEN FÖR DROTTNING SILVIAS BARN – OCH UNGDOMSSJUKHUS

En stiftelse som med insamlade medel från företag och allmänhet sprider glädje och skapar stunder där barn slipper tänka på att de är sjuka. Stunder som ger nya krafter, där glädjen och leken läker.

Drottning Silvias barn – och ungdomssjukhus i Göteborg är Sveriges största och ett av Europas största barn – och ungdomssjukhus.

agrenska
ÅGRENSKA

Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta diagnoser och en unik mötesplats för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning deras familjer och professionella.

ois
 ÖIS

Örgryte har sektioner för bowling, brottning, friidrott, handikappidrott, fotboll och kan nå många barn och ungdomar med olika intressen och behov för att ge dem en möjlighet att utvecklas.

alingsas
ALINGSÅS HANDBOLLSKLUBB

En klubb som har som vision att vara den självklara mötesplatsen för personer och företag som vill vara med att bygga Alingsås som stad.