Nääs Fabriker

En plats att mötas

På ett avstånd om 20 minuters bilfärd nordost om Göteborg ligger den ombyggda textilfabriken Nääs Fabriker, vackert uppförd i rött tegel vid sjön Sävelången. Här har Ernst Rosén influerats av den historiska bruksmiljön och återskapat en mötesplats utifrån dagens behov. På området möts hotellgäster, hyresgäster, butikskunder, konferensdeltagare och firande gäster i en inspirerande och naturskön miljö.

Nääs Fabriker är kanske mest välkänt för det varma och välkomnande hotellet som drivs i egen regi med lika starkt kundfokus som inom övriga Ernst Rosén. Men för ett 50-tal lokalhyresgäster är det framförallt en kreativ och inspirerande arbetsplats med gott om sociala utrymmen för produktiva möten mellan företagare. De butiker och publika verksamheter som etablerar sig på Nääs

Fabriker kan här möta kunden som vill att shoppingen ska ge en bredare upplevelse tack vare den unika miljön och atmosfären i och omkring området. Det är även det som tillsammans med den omtalade maten och vår engagerade personal gör Nääs Fabriker till en mycket populär plats för både konferenser, fester och andra arrangemang.

Läs mer på naasfabriker.se